Vyhlášení výsledků Zlatý kuchař 2018 již za

Pátý ročník ankety Zlatý kuchař 2017 se rozbíhá

Pátý ročník ankety Zlatý kuchař 2017 se rozbíhá

Práce na prestižní anketě Zlatý kuchař 2017, kterou vyhlašuje každoročně redakce časopisu Gastro&Hotel profi revue, jsou v plném proudu. Bude to již popáté, kdy krásnou sošku, „kuchařského Oskara“, tentokrát v novém kabátku, převezmou na slavnostním galavečeru 26. dubna 2018 v Praze nejlepší kuchaři z České republiky.

Porota, kategorie a vyhlášení

Tak jako v předešlých ročnících je i letos 40členná porota hodnotitelů složená z osobností, které mají největší přehled o současné situaci v české gastronomii – z food kritiků, novinářů hodnotících restaurace a píšících o gastronomii i z food blogerů. Hodnotitele, které Vám opět letos představíme vybírají vítěze v těchto kategoriích: Zlatý kuchař, Objev roku, Zlatý zahraniční kuchař, Hvězda gastronomie vstupující do Síně slávy. Absolutní novinkou ankety bude kategorie Zlatý cukrář, která oceňuje toho nejlepšího cukráře/cukrářku v České republice. Termín odevzdání hlasů je 15. února 2018. Tak jako vloni a předloni může i veřejnost promluvit do hodnocení a zvolit svého oblíbeného kuchaře v kategorii Volba veřejnosti, a to na našich webových stránkách www.gastroahotel.cz.

Připravujeme

Partneři

COOP