Pátý ročník ankety Zlatý kuchař 2017 se rozbíhá

Pátý ročník ankety Zlatý kuchař 2017 se rozbíhá

Práce na prestižní anketě Zlatý kuchař 2017, kterou vyhlašuje každoročně redakce časopisu Gastro&Hotel profi revue, jsou v plném proudu. Bude to již popáté, kdy krásnou sošku, „kuchařského Oskara“, tentokrát v novém kabátku, převezmou na slavnostním galavečeru 26. dubna 2018 v Praze nejlepší kuchaři z České republiky.

Porota, kategorie a vyhlášení

Tak jako v předešlých ročnících je i letos 40členná porota hodnotitelů složená z osobností, které mají největší přehled o současné situaci v české gastronomii – z food kritiků, novinářů hodnotících restaurace a píšících o gastronomii i z food blogerů. Hodnotitele, které Vám opět letos představíme vybírají vítěze v těchto kategoriích: Zlatý kuchař, Objev roku, Zlatý zahraniční kuchař, Hvězda gastronomie vstupující do Síně slávy. Absolutní novinkou ankety bude kategorie Zlatý cukrář, která oceňuje toho nejlepšího cukráře/cukrářku v České republice. Termín odevzdání hlasů je 15. února 2018. Tak jako vloni a předloni může i veřejnost promluvit do hodnocení a zvolit svého oblíbeného kuchaře v kategorii Volba veřejnosti, a to na našich webových stránkách www.gastroahotel.cz.

Připravujeme

Partneři

COOP